Llogaria ime
Veriu Portal
Lifestyle

Studimi, meshkujt e kanë 2 cm më të vogël se shekulli i kaluar
Publikuar me 16 Jan 2015

Studimi, meshkujt e kanë 2 cm më të vogël se shekulli i kaluar

Lajme te keqija per meshkujt ne horizont. Nje studim i fundit ka zbuluar se dimensioni i organit mashkullor eshte 1 deri ne 2 centimetra me i vogel se paraardhesit e tyre te nje shekulli mepare.

Sipas studiuesve shkak per kete jane prania e kimikateve ne natyren ambientale dhe kequshqyerja qe shkaktojne disa semundje qe ndikojne ne metabolizmin e njeriut. Sot eshte veshtire te gjesh ne dyqane ushqime 100% natyrale pasi pjesa me e madhe e tyre eshte e rritur me hormone dhe kane prani te konservuesve.

Dimensioni i organit mashkullor eshte e percaktuar nga ADN-ja e trasheguar por, kjo mund te ndryshoje nga faktoret e jashtem sic eshte stili i jetes, ushqyerja, semundjet kronike, diabeti, kolisteroli etj.
Per nje trup te shendetshem duhet te konsumojme sa me shume fruta dhe perime 100% natyrale te rritura pa hormone, sa me pak mish, sa me pak yndyrna dhe ushqime me permbajtje glukozi (sheqeri).


1257
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI