Llogaria ime
Veriu Portal
Lifestyle

Cilat janë oraret më të preferuara për të bërë seks?
Publikuar me 19 Mar 2015

Cilat janë oraret më të preferuara për të bërë seks?

A ekziston nje ore apo nje orare ne te cilen eshte më e favorshme per te pasur maredhenie me partneren apo partnerin tuaj?

Ne nje sondazhe te kryer nga revista Maxim (Maksim) tek nje kampion meshkujsh dhe femrash doli ne rezultat se ekzistojne tre fasha oraresh ne te cilen eshte e preferueshme dhe njekohesisht te kene benefite si femrat ashtu edhe meshkujt.

Fasha e pare orare eshte ajo mes ore 7 dhe 10 te mengjesit. Ne kete orare mashkulli ka mundesine te jape me te miren e tij duke çuar nivelin e tosteronit ne maksimum. Ne momentin e zgjimit, mashkulli, eshte i liruar nga stresi dhe teresisht i mbushur me energji duke perfituar per te pasur nje maredhenie me te zgjatur ne kohe, keshtu evitohet ejakulimi i parakohshem nga i cili vuan 2 ne 3 meshkuj. Benefiti tjeter i seksit ne mengjes eshte ai rritjes se imunitetit te trupit ndaj infeksioneve dhe viruseve.

Fasha e dyte e preferuar e seksit eshte ajo e mesdites nga ora 12 deri ne ora 15. Ketu keshillohet seksi pasi ndihmon te mbani larg stresin e dites por duke mos e tepruar pasi mund ndikoje ne rendimentin e punes qe beni.

Fasha e trete eshte ajo e pas darkes. Disa prej jush mund te mendojne se ky orare mund te rrise lodhjen fizike. Ne te kundert, seksi ne mbremje ndihmon ne shkarkimin e stresit te mbledhur gjate dites dhe permireson ne menyre domethenese cilesine e gjumit.

Ne fund revista fut edhe fashen e katert qe eshte mes mesnates dhe ores 3 te mengjesit, orare qe eshte shume intrigues dhe pasional per ciftet e zjarrta.


1454
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI