Llogaria ime
Veriu Portal
Lifestyle

Një shqiptare në top listën e pornografisë botërore
Publikuar me 09 Qer 2013

Një shqiptare në top listën e pornografisë botërore

Sipas revistës së njohur amerikane “Complex”, shqiptarja Breannw Benson (emri artistik), është e tetëmbëdhjeta në listën e njëqind pornostareve më të mira në botë!

Breanne në karrierën e saj dhjetë vjeçare pornografike ka bashkëpunuar me studiot më të njohura të industrisë pornografike si “Digital Playground”, “Hustler Video”, “Brazzers” etj.

Breanne, e cila ka lindur në Tiranë, ka studiuar psikologji dhe seksualitetin njerëzor, ndërsa në vitin 2003 ka filluar karrierën pornografike.

Ajo e ka nisur karrierën e saj duke bërë fotografi erotike, ndërsa në vitin 2004 nisi me skenat seksuale me femra. Prej vitit 2009 ajo xhiron skena pornografike edhe me meshkuj.

Për performancat në filmat e saj, Breanne është nominuar për çmime të ndryshme në evenimentet e industrisë pornografike, si skena më e mirë seksuale me dy femra, pastaj me tri femra, skena më e mirë grupore, performanca femërore e vitit, skena më e mirë me seks oral etj,

Kujtojmë se filmi i saj më i fundit titullohet “Grand Theft Auto: XXX Parody”.


976
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI