Llogaria ime
Veriu Portal
Lifestyle

Indrit Mesiti sjell një këngë... vetëm për të rritur
Publikuar me 27 Maj 2013

Indrit Mesiti sjell një këngë... vetëm për të rritur

Nje personazh pak i njohur ne televizionet shqiptare, Indrit Mesiti ka hedhur ne Youtube nje kenge paksa ndryshe, me titull "Cicat".

Kenga me permbajtje te forte erotike ne tekst i kushtohet nje femre per te cilen autori shfaq e gjithe epshin dhe fantazine erotike mbi trupin e saj.

Nje kenge qe ka sjellur shume polemika ne internet dhe shume e quajne si dicka banale e shume te tjere si dicka te re qe mund te ndihmoje te thyeje disa tabu.

Nje e ngjashme eshte paraqitur nga grupi "Yje te panjohur" me titull "Vajzat e mbara" disa vite mepare ku asokohe krijoi nje skandal mes shoqerise shqiptare per interpretimin.

Vlen te theksohet se edhe pse shoqeria shqiptare eshte shume konservatore ku vlerat e trasheguara jane te ngulura thelle sidomos ne brezat me te vjeter, mes shqiptareve ndodhin po te njejtat gjera qe ndodhin ne nje shoqeri te modernizuar vetem se skandalizojne me shume mes nesh.


951
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI