Llogaria ime
Veriu Portal
Lifestyle

Femra mos gënjeni. "Madhësia" tek meshkujt është themelore
Publikuar me 18 Pri 2013

Femra mos gënjeni. "Madhësia" tek meshkujt është themelore

Madhësia e organit mashkullor janë një nga elementet kyçe në përcaktimin e oreksit ndaj seksit tek mashkulli. Për të demaskuar ato të cilat thonë se janë të magjepsur nga sytë dhe duart, kane nderhyre një studim nga shkencëtarët kanadeze dhe australiane dhe publikuar në revisten PNAS. Edhe pse vendimtare, megjithatë, nuk është i vetmi aspekt mbi të cilin seksi më të drejtë është përqendruar në zgjedhjen e partnerit, gjithashtu llogarisin, lartësine, belin dhe supet.

Hulumtimi - U eshte kerkuar 105 femrave për të bërë një gjykim në pamjen e jashtme te meshkujve te bëra në kompjuter duke ndryshuar karakteristikat e caktuara të tilla si lartësi, bel dhe supet. Gratë nuk ishin të informuar në lidhje me aspekte të cilat janë modifikuar dhe kishin për të gjykuar sa terheqes jane ne pak sekonda.

Brian Mautz Universiteti i Otavës, një nga autorët e studimit, tha: "Për të, një mashkull është tërheqës aq sa më i gjatë dhe të madh ta ketë"." Një tjetër element që ndikon femrat është forma e trupit: "V" me shpatulla të gjera dhe bel të ngushtë është ai që merr konsensusin më të madh.

Një trashëgimia stërgjyshore - Sipas autorëve, para se njerëzit të mbuloheshin me rroba, femrat përdornin madhësinë e organit seksual mashkullor si një nga faktorët që ndikojnë në zgjedhjen e mashkullit që të çiftëzoheshin me të. Për shkencëtarët ky element ka kontribuar në evoluimin e morfologjinë e penisit: burrat kanë organin pak më të gjatë dhe të trashë se primatët e tjerë.


825
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI