Llogaria ime
Veriu Portal
Lifestyle

5 frutat që rrisin dëshirën tuaj seksuale
Publikuar me 14 Qer 2012

5 frutat që rrisin dëshirën tuaj seksuale

TIRANË- Ka shumë lloje të ndryshme të ushqimeve që ju mund të përpiqeni të ndihmoni rritjen tuaj seksuale dhe të luftoni impotencën.
Ato përmbajnë nivele të larta të vitaminave dhe mineraleve të cilat mund të ndihmojnë për të rritur nivelin e hormoneve.
1. Shega
Shegë është ndoshta një nga frutat më të njohura për rritjen e forcës tuaj seksuale. Gjatë një studimi për të mirat e shegës në uljen e presionit të gjakut dhe uljen e rrezikut të sëmundjeve të zemrës, shkencëtarët gjetën se të pish lëng natyral shege rritet dëshira dhe forca seksuale.
Një numër i çifteve kanë pirë lëng shegë dhe pastaj u pyetën për aktivitetet erotike dhe çiftet që pinin lëng shege treguan nivele të larta të interesit seksual.
Shega është aq efektive është sa ajo ndihmon trupin për të prodhuar (JO) apo oksid nitrik i cili ndihmon për të hapur enët e gjakut duke rritur rrjedhjen e gjakut e cila është një lajm i madh për dëshirën seksuale.
2. Fiqtë
Fiqtë janë gjithashtu shumë efektive në rritjen e dëshirës seksuale në të dy meshkuj dhe femra dhe kryesishtpër shkak të niveleve të larta të aminoacideve që gjenden në fiq. Aminoacidet luajnë një rol jetik në funksionin normal seksual dhe ndihmojnë në rritjen e niveleve të oksidit nitrik në trup.
Fiku është thënë për të rritur qëndrueshmërinë seksuale, si dhe ka pamje, shije erë, seksuale për të gjitha shqisat tona për të përmirësuar disponimin tonë dhe duke rritur epshin tonë.
3. Avokado
Avocado përmban nivele të larta të acidit folik për të ndihmuar metabolizmin me proteina duke ju dhënë një nxitje të energjisë.
Avokado përmban nivele të mira të vitaminës B6 të cilat ju ndihmojnë për të luftuar stresin dhe ju japin energji për të mbajtur në vazhdim e sipër dhe gjithashtu ju ndihmojnëë me prodhimin e testosteronit. Ato janë të njohura edhe për të përfituar një epsh të grave për shkak të përmbajtjes së lartë kaliumi.
Avokado të përmbajë edhe yndyrna të shëndetshme ku ne duhet ta përdorim në dietat tona.
4. Banane
Banane është një mënyrë e madhe për të filluar ditën tuaj dhe ajo do të ndihmojë për të rritur libidon tuaj me enzimë bromelain që ajo përmban. Ajo ka një nga nivelet më të larta të kaliumit për të ndihmuar dhe rregulluar nivelet e energjisë, si dhe vitamina B.
5. Hurma arabie
Janë quajtur makinë seksi. Ato janë të pasura me aminoacide që rritin qëndrueshmërinë seksuale.
(këshilla.net/BalkanWeb)

941
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI