Llogaria ime
Veriu Portal
Lifestyle

20 dëshirat e një mashkulli në shtrat
Publikuar me 11 Sht 2013

20 dëshirat e një mashkulli në shtrat

Jo të gjithë meshkujt janë të dhënë pas seksit, megjithatë të gjithë kanë disa dëshira të përbashkëta që të çmenden pas femrave.

Që jeta seksuale është shumë e rëndësishme në një raport për këtë jemi të gjithë dakord, ndaj nëse doni që ta mbani të lidhur pas vetes, atëherë zbuloni se cilat janë 20 gjërat që do të mund ta çmendin partnerin tuaj në shtrat.

Kështu ju nuk do të lumturoni vetëm atë, por edhe veten tuaj.

Entuziazmi
Meshkujt nuk kanë gjithmonë dëshirë të jenë në rolin e drejtuesit në shtrat. Ndonjëherë mund ta bëni edhe ju këtë rol. Ata do të kënaqen.

Surpriza
Mos bëni të njëjtat gjëra gjithmonë, ndonjëherë nevojitet që ta surprizoni me diçka të re, të cilën nuk e keni bërë kurrë më parë. Për shembull provoni të bëni striptizëm.

Komplimentet
Duhet t’i tregoni partnerit tuaj që ju pëlqen, që e doni dhe që është i mrekullueshëm në shtrat. Ai këtë do ta dëgjojë shpesh.

Pushteti
Meshkujt i pëlqejnë femrat e pushtetshme në shtrat. Ata kanë dëshirë që të drejtohen nga femrat. Por kujdes! Këtë nuk duhet ta bëni gjithmonë, pasi mund të ndihet inferior.

Besimi
Besimi është baza e çdo raporti. Nëse e keni atë, atëherë keni gjithçka.

Ndjenjat
Përfshirja fizike nuk mjafton asnjëherë, duhet të bëni më shumë. Duhet ta njihni mjaft mirë partnerin, të keni një lidhje më të fortë psikologjike.

Fantazia
Hidhini pak “piper” jetës suaj seksuale, duke plotësuar dëshirat e partnerit edhe kur ato janë pak të çuditshme.

Nisma
Mësoni që të merrni edhe ju nismën për të pasur një raport seksual. Nëse e bëni këtë meshkujt do t’ju adhurojnë.

Fjalët seksi
Gjuha e trupit është shumë e rëndësishme në një raport, megjithatë as fjalët nuk mbeten pas. Ndonjëherë ndonjë fjalë seksi e thënë nga ju papritur do ta bëjë atë të çmendet pas jush.

Adhurimi fizik
Meshkujt duan që të dëgjojnë që e adhuroni trupin e tyre, madje edhe…atë. E qartë apo jo!

Pranimi
Nëse arrini që të pranoni defektet tuaja dhe të partnerit, atëherë do të arrini ta bëni mashkullin tuaj të lumtur.

Masazhi
Nuk duhet që të fokusoheni vetëm te seksi, përkëdheljet dhe masazhet janë tejet sensuale dhe do të zgjojnë edhe më shumë dëshirën dhe pasionin tuaj të përbashkët.

Kujdesi për veten
Për meshkujt është shumë eksituese kur shohin një femër që kujdeset për veten. Mos i zhgënjeni!

Të brendshmet
Në vend që të përdorni të brendshmet e zakonshme, që ndoshta janë edhe më të rehatshme për ju, blini ndonjë komplet më seksi.

Egërsi
Ndoshta natyra juaj është e butë dhe e ndjeshme, por në shtrat nevojitet pak më shumë agresivitet. Meshkujt e pëlqejnë kur është brenda kufijve.

Spontanitet
Rutina është me plot kuptimin e fjalës vrasja e pasionit, kështu që duhet ta shmangni sa më shumë. Provoni të bëni çdo herë diçka ndryshe, ndoshta duke ndërruar pozicionet ose ambientet.

Përfshihuni
Tregohuni të dhëna pas raportit tuaj, por jo vetëm në shtrat. kujdesuni për partnerin edhe jashtë raportit seksual.

Shtëpia
Që të keni një raport të përkryer, nevojitet që të keni edhe një shtëpi të ngrohtë, të rregulluar mirë e bukur. Ambienti ku jetoni është shumë i rëndësishëm, për ta bërë atë të kthehet sa më shpejt në shtëpi.

Pozicionet
Nuk bëni gabim që të blini “Kamasutrën”, apo pse jo edhe të eksperimentoni pozicione që nuk i gjeni në këtë libër. Nuk do të zhgënjeheni nga reagimi i tij.

Kënaqësi
Përqendrohuni më shumë te ndjenja e kënaqësisë dhe tregojini se sa shumë e vlerësoni faktin që ai kujdeset për orgazmën tuaj.


1187
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI