Llogaria ime
AOL Portal


selma

Ndertimi,funksioni dhe pershtatja e rrenjes

Numero funksionet e bimes
Derguar me: Martė, 04 Shkurt 2014 00:09
Pune Shtepie1. Qfar mund te quhet nese penisi nuk i ngritet nje mashkull

2. rreth shitblerjes

3. kuzhina

4. a do ket shi kt muj ne laē?

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani

Kjo pyetje nuk ka asnje pergjigje momentalisht. Pergjigju tani!

Per tu pergjigjur duhet te jesh i identifikuar si anetare. Nese nuk jeni i regjistruar, ju ftojme te regjistroheni te beheni pjese e kesaj bashkesie online.