Llogaria ime
AOL Portal


ujka pjetracaj

moti:

ju lutem, kot po them a mund te lokalizoni nje fshat? ku jetoj un per parashikim me te sakte te motit, "Goraj Budishe" Kastrat Malesi e Madhe, rrethi Shkoder, ju faleminderit.
Derguar me: Enjte, 16 Maj 2013 09:04
Tema t ngjashme1. moti

2. Moti

3. moti

4. moti

5. moti

6. moti

7. moti

8. koha [moti]

9. moti ne shkoder

10. moti neserArti dhe Kultura1. Posta

2. Huazimet e masmedias

3. Cfar esht aw snap

4. Cka eshte proza

5. Me pelcen porrno

6. Kombetarja

7. Radiatori eshte i ndertuar nga:

8. Hena

9. A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben

10. Si te kujdesemi kur jemi me tiroide teprice jodi

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhna (1)

Agron Nikaj
Prgjigja e Sakt!

Moti ka si reference koordinatat GPS per cdo lokalitet por merret si pike referimi stacioni kryesore i motit. Psh ne kete rast fshati Goraj Budishte eshte nen komunen Kastrat dhe ka si kryeqender Koplikun qe eshte dhe qyteti qe perfaqeson Malesine e Madhe ne kuptimin administrativ.

Me fjale te tjera, fshati Goraj Budishte do te kete te njejtin parashikim moti si Kopliku. Ne fakt, nese shikoni faqen e motit te ketij fshati te saposhtuar ne krahun e djathte ku eshte e shkruar Harta dhe Stacioni do te lexoni "Stacioni: Koplik, Alabania", qe do te thote se cdo njesi vendore bazohet mbi parashikimin e motit ne Koplik.

Personalisht nuk e di nese moti i fshatit tuaj ka ndonje ndryshim me qytetin e koplikut. Zonat administrative ne zonat malore per shkak te popullsise te pakte per kilometer kateror ndodh qe fshatrat te jene larg nga kryeqendra cka do te thote se mund te kete ndryshime klimatike, pra, moti mund te ndryshoje nga fshati tek kryeqendra.

Ketu mund te shikoni parashikimin per fshatin Goraj Budishte
· Derguar me: Enjte, 16 Maj 2013 14:45 · Raporto