Llogaria ime
AOL Portal


Jeta

Psikologji

C'eshte te menduarit?
Derguar me: Enjte, 30 Qershor 2016 21:53
Internet1. Fizika

2. Histori

3. Qka studion kimia organike

4. Si mund te heq "aw,snap" pasi google crome nuk hapet?

5. D

6. adresa

7. per motin

8. per motin

9. Dua te shkarkoj video porno

10. a eshte edhe malisheva ose si mund te informohem per motin ne malishev

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhėna (1)

Agron Nikaj
Besoj se nuk i referoheni anes biologjike por asaj filozofike dhe kjo eshte nje nga pyetjet me te thjeshta dhe me komplekset.

Mendimi eshte kosideruar pothuajse nga te gjithe filozofet ne te gjitha koherat duke filluar nga Aristoteli e deri tek ata te cilet jane ende gjalle sot.

Kant thote se mendimi eshte qendra gravitacionale rreth se ciles rrotullohet cdo forme e mundeshme e dijes.

Nietzsche ndryshe nga Kant thote se mendimi duhet te humbase primatin tek njeriu pasi kjo krijon vetmohimin e dimensionit fizik dhe trupor.
· Derguar me: Premte, 01 Korrik 2016 19:16 · Raporto