Sony Pictures, filmi satirik mbi Kim Jong-un në kinema për Krishtlindje
Sony Pictures, filmi satirik mbi Kim Jong-un në kinema për Krishtlindje
Publikuar me: 23 Dhj 2014

Me sa duket kompania Sony Pictures ka ndryshuar mendje pas mbeshtetjes se qeverise amerikane dhe kolegeve te tyre per t'u mos u perkulur para sulmeve kibernetike te Korese se Veriut.

Sipas Asocejtet Pres, filmi i interpretuar nga James Franco dhe Seth Rogen do te shfaqet ne disa kinema amerikane dite e krishtlindjeve.

Ajo qe kuptohet, eshte se, Sony Pictures nuk do ta leje t'i ike nga duart kete moment kaq te perfolur te filmit 'The interview? (intervista).

Burimi: veriu.com Editor: Redaksia Online Lexuar 980 here

Tags: the interview

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI