Situata e koronavirus rrezikon funksionimin e Whatsapp
Situata e koronavirus rrezikon funksionimin e Whatsapp
Publikuar me: 24 Mar 2020

Ne zyrat e Facebook po ndihet meraku i bllokimit te serverave qe mbajne ne jete nje nga aplikacionet më të përdorura në botë sic
është ai i Whatsapp.
Situata e krijuar nga virusi qe tashme ka kapluar botën ka bërë që shumë përdorues të internetit që janë shtëpi të përdorin gjithnjë e më shumë aplikacionin e famshëm të komunikimit, Whatsapp.

Alarmi vjen jo nga mesazhet e tekstit por nga thirrjet dhe video-thirrjet pasi këto janë marrin risurse dhe trafik të dhënash më të mëdha duke rrezikuar tejnxehjen e rrjetit në qendrat e Facebook.
Madje ata thonë që ekziston rreziku që të digjen nëse temperatura vazhdon të ngrihet.

Kujtojmë që aplikacioni i Whatsapp është blerë nga Facebook të cilin tashmë e ka nën pronësi. Blerja është bë në 2014 dhe i ka kushtuar 19 miliard dollarë.

Burimi: veriu.com Editor: Redaksia Online Lexuar 358 here

Tags: koronavirus whatsapp

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI