Sa vjeç është kjo grua ?!
Sa vjeç është kjo grua ?!
Publikuar me: 08 Mar 2017

Një grua kineze, e cila duket si një vajzë e re, ka treguar sekretin e fytyrës së saj pa asnjë rrudhë.

Xu Min është 50 vjeç, por duket 25 dhe kjo vetëm falë maskave, gjumit të mirë dhe mendjes së qetë.

Fotot e saj kanë bërë që mediat në Kinë ta pagëzojnë 50-vjeçaren me nofkën “bukuria magjike”.

Kjo grua ka fiksim vëthët e mëdhenj dhe takat e larta.

Ajo thotë se mundohet të duket sa më e bukur të jetë e mundur në çdo periudhë të ditës, ka pak rëndësi nëse po del të blejë diçka në market apo po pi një çaj me shoqet.

Burimi: Top-channel. Tv Editor: Redaksia Online Lexuar 723 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI