Prezantueset seksi të Zjarr Televizion. Enki Bracaj pozon për Playboy
Prezantueset seksi të Zjarr Televizion. Enki Bracaj pozon për Playboy
Publikuar me: 03 Dhj 2015

Zjarr Televizion ka pushuar nga puna spikeren e lajmeve, Enki Bracaj, pasi kjo e fundit duket se pranuar te pozoje per revisten e njohur PlayBoy fale fames se krijuar nga dekolteja e bollshme.

Bracaj-t i ka mjaftuar te shfaqet ne televizion ne topless duke dhene nje lajm mbi kryeministrin e serbise Vucic dhe lajmi ka kercyer nga nje shtet ne tjetrin. Fillimisht ne serbi, ku mediat serbe kane komentuar se si nje spikere shqiptare ne topless flet mbi Vucic gjysme e zhveshur.

Mepas kane qene mediat angleze, italiane, franceze etj. qe i kane dhene me shume shtytje fames se saj qe duket se ka arritur deri ne zyrat e PlayBoy.

Aktualisht ajo eshte zevendesuar ne Zjarr Tv nga nje tjeter femer po aq seksi, Greta Hoxha.

Me sa duket Ismet Drishti (drejtuesi i ketij televizioni) di gjithmone te surprizoje.

Burimi: veriu.com Editor: Redaksia Online Lexuar 2063 here

Tags: enki bracaj greta hoxha

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI