Prapa skenës së 300 Spartanëve
Prapa skenës së 300 Spartanëve
Publikuar me: 08 Jan 2014

Shpesh here ne filma shohim skena te frikshme, marramendese, pothuajse reale. Keto skena behen te mundeshme fale efekteve speciale te cilat jane te njohura tashme nga publiku. Filmi i pare i cili perdori efekte speciale kompjuterike ishte Terminator i vitit 1982 me aktorin e njohur Arnold Zhvarceneger.

Per te arrire keto pamje te mahniteshme mjafton nje sfond me nje ngjyre uniforme e cila nuk ndodhet mes personazheve sic mund te jete bluja e ndezur apo e kuqja, kjo varet nga skena te cilen duan ta realizojne.

Nje nga filmat qe eshte realizuar teresisht ne studio eshte "300 spartanet" me aktorin Gerard Buttler i cili tregon emocionet pas kameras se xhirimit.

Shiko prapaskenat e xhirimit te filmit 300 spartanet

Burimi: veriu.com Editor: Redaksia Online Lexuar 728 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI