Mjekët anglezë: Xhejms Bond ishte një pijanec dhe impotent
Mjekët anglezë: Xhejms Bond ishte një pijanec dhe impotent
Publikuar me: 14 Dhj 2013

Harrojeni djalin e pashem qe u rrembente zemren femrave njera pas tjetres, harrojeni djalin e shkathet qe bente ndjekje dhe vriste me plumbin e pare.

Miti i famshem i agjentit me te njohur si 007, Xhejms Bond, eshte hedhur poshte nga nje grup mjekesh angleze te cilet kane analizuar romanin e Ian Fleming dhe personazhin e tij duke e cilesuar si nje pijanec dhe madje nje impotent seksual.

Mjeket ka analizuar gotat qe personazhi ka pire gjate 14 romaneve dhe kane dale ne perfundimin se ai mund te kishte vdekur para kohe me probabilitetin 78%, kjo per shkak alkoolizmit. Personazhi pinte rreth 92 gota alkooli ne jave. Autori thote se ai pinte per te harruar.

Si e imagjinoni nje Xhejms Bond i cili shkon rrugeve duke iu perdredhur kembet me nje shishe alkooli ne dore? Aktualisht mund te ishte nje film komik shume gazmore.

Burimi: veriu.com Editor: Redaksia Online Lexuar 739 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI