Jollie dhe Pitt arrijnë marrëveshje për divorcin, japin deklaratën e përbashkët
Jollie dhe Pitt arrijnë marrëveshje për divorcin, japin deklaratën e përbashkët
Publikuar me: 10 Jan 2017

Lajmi për ndarjen e çiftit të famshëm të aktorëve u përhap me shpejtësi gjatë muajit shtator, e madje kjo solli dhe zhgënjim tek fansat e Angelina Jolie dhe Brad Pitt.

Por ndarja e tyre kaloi vështirësi pasi të dy ata e përjetuan mjaft e keq, e Pitt ngulmonte ende për të mos e prishur martesën e tyre, por Jolie ishte e vendosur pasi sipas burimeve të afërta të saj, Pitt kohët e fundit ishte bërë i padurueshëm.

Pak kohë më vonë, Pitt u bë pjesë e një hetimi pasi dyshohej se kishte ushtruar dhunë ndaj fëmijëve, por kjo akuzë u hodh poshtë pasi nuk u gjet asnjë provë.

Ndërkohë, sipas agjencisë së lajmeve Associated Press, thuhet se më në fund çifti ka arritur që të firmosë një marrëveshje për divorcin si dhe për kujdestarinë e fëmijëve.

Në një deklaratë të përbashkët të Jolie dhe Pitt thuhet se ata kanë vendosur që procedurat dhe detajet e divorcit t’i mbajnë sa më private, e ndërsa sa i përket kujdestarisë së fëmijëve, ajo do t’i mbetet Angelinës ndërsa Brad do të ketë mundësi t’i takojë ata sipas vendimit të gjykatës.

“Palët dhe avokatët e tyre kanë nënshkruar marrëveshje për të ruajtur të drejtat e privatësisë së fëmijëve dhe familjes së tyre duke i mbajtur të gjitha dokumentet gjyqësore konfidenciale dhe duke angazhuar gjykatës privat për të dhënë vendimet nevojshme ligjore dhe për ta lehtësuar zgjidhjen e shpejtë të çështjeve”, thuhet në njoftimin e përbashkët të aktorëve Joli dhe Pitt.

Çifti u martua në vitin 2014, ndërkohë që kishin qenë në një lidhje për 10 vite. Ata kanë gjashtë fëmijë, tre prej të cilëve janë biologjikë dhe tre të birësuar.

Burimi: panorama.com.al Editor: Redaksia Online Lexuar 882 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI