Foto/ Kryetarët e FRESSH në rrethe shpërndajnë video porno në Whatsapp
Foto/ Kryetarët e FRESSH në rrethe shpërndajnë video porno në Whatsapp
Publikuar me: 26 Mar 2017

Një nga kryetaret e FRESSH ka dërguar video porno në grup-chatin e hapur nga 61 kryetarët e Forumit Rinor Eurosocialist ku të rinjtë nxjerrin njoftimet për aktivitete politik.

Pas këtij momenti newsbomb.al ka kontaktuar kryetarin e FRESSH Elio Hyska dhe sekretaren e Partisë Socialiste, por asnjëri prej tyre nuk ka dashur të flasë rreth kësaj çështje.

Në foton e publikuar nga Politiko.al është fshirë numri dhe emri i vajzës, por  jo identiteti i organizatës politike, pjesë e së cilës ajo është Forumit Rinor Eurosocialist Shqiptar.

Fotoja per rastin ne fjale duket qe eshte derguar nga vete vajza qe ka shperndare materialin pornografik, pasi poshte saj shkruhet se ajo nuk mund te postoje me ne grup, pra eshte perjashtuar nga grupi i whatsapp.

Burimi: panorama.com.al Editor: Redaksia Online Lexuar 1486 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI