Disa mënyra fantastike se si gënjehet për 1 prill (fotot)
Disa mënyra fantastike se si gënjehet për 1 prill (fotot)
Publikuar me: 01 Pri 2017

Tashmë 1 prilli njihet në të gjithë boten si dita e gënjeshtrave .

Në këtë datë zakonisht të gjithë pregaditin nga një ''befasi'' për të njohurit e tyre në formë shakaje.

Por nuk është e thenë që ato të bëhen vetëm në menyre verbale.

Më poshte keni disa fotografi qe jane perdorur per te bere nje rreng diten e 1 prillit.

Burimi: panorama.com.al Editor: Redaksia Online Lexuar 1242 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI