Llogaria ime
Veriu Portal
Sport

Mesazh për Edi Ramën në...Genoa-Inter


Një banderolë është parë në stadiumin e Genoas, e cila përmbante një mesazh tepër të çuditshëm.

Mesazhi nuk kishte lidhje me ndjeshjen e zhvilluar, por me kryeministrin shqiptar, Edi Rama.

“Faleminderit Edi Rama që na solle Marijuana”- shkruhej në banderolë ndërsa disa hap më tutje ishte një flamur gjigant i Shqipërisë me fushën e zezë, shkruan “opinion.al”.

Nuk dihet përse është zgjedhur ndeshja, Inter – Genoa për të përcjellë këtë mesazh, dhe madje as ideatori i mesazhit, por pritet të shkaktojë shumë polemika si ngjarje.


Tags:
Lexuar 1292 here / Marre nga panorama.com.al
1292
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI


A mendoni se kampionatet duhen anulluar për këtë sezon?