Llogaria ime
Veriu Portal
Revista

Njerëzit që postojnë pak në rrjetet sociale janë mendërisht të fortë
Publikuar me 07 Nen 2016

Njerëzit që postojnë pak në rrjetet sociale janë mendërisht të fortë

Ne të gjithë kemi një mik, i cili është i fiksuar me ndarjen e fotove në palestër, duke ngrënë drekë, një selfie nga Kulla Eifel, apo ndryshimet e shpeshta nga ‘Vetëm’ në ‘Në një marrëdhënie “dhe anasjelltas.

Dhe ne, si pasivë, komentojmë apo thjesht mjaftohemi me ndonjë pëlqim tek-tuk.

Nëse jeta juaj po ju duket monotone, apo thjesht sikur nuk po bëni asgjë, s’është e vërtetë.

Mos u përfshini në qerthullin e rrjeteve sociale, pasi jeni mirë si spektatorë, të paktën kështu thonë psikologët dhe studimet e tyre.

Gjetjet e kërkimit: E pra, sipas një studimi të ri nga Universiteti Brunel në Londër, ata që mburren me dietat e tyre, ushtrimet në palestër, ose arritjet, janë tejet narcistë.

Ndërsa ata që ndajnë çdo detaj nga jeta e tyre private në rrjetet sociale priren të vuajnë nga vetëbesimi i ulët.

Këta njerëz janë vëmendje-kërkues dhe pëlqyeshmëria në rrjetet sociale duket se i kënaq./Revista Psikologjia/


1094
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI