Llogaria ime
Veriu Portal
Revista

Gëzim Kruja përcillet me flamur arab!
Publikuar me 07 Pri 2020

Gëzim Kruja përcillet me flamur arab!

Jetoi si shqiptar, argetoi si "shkodran", lamtumira i jepet me flamur arab. 

Ndarja nga jeta e artistit të madh e të dashur nga të gjithë shqiptarët, Gëzim Kruja, i hidheroi jo pak dashamirësit e humorit. 

Për shkak të situatës nga Korona Virusi, Kruja u përcoll për në banesën e fundit në një ceremoni më se private. 

Edhe pse numri i pjesëmarrësve qe i vogël për shkak të situatës, një detaj sado privat ka rënë në sy gjatë perciellies së humoristit të madh në banesën e fundit. 

Ajo që u vu re gjatë përcjelljes, ishte fakti se mbi arkivolin e aktorit të ndjerë nuk qëndronte flamuri kombëtar kuqezi, por një cohë ngjyrë jeshile me shkronja arabe. Nuk dihen arsyet e mungesës së flamurit kuqezi mbi arkivolin e aktorit të mirënjohur.

Gjatë gjithë jetës së tij, Gëzim Kruja ka gëzuar respektin e të gjithë shqiptarëve pa dallim, ndaj një gjest i tillë nuk ka kaluar pa u kritikuar nga mjaft qytetar. 

Askush nuk mund ta çojë në mendje të merret me atë që ka besuar në zemër dhe mendje Gëzim Kruja, por perciellja me flamur të huaj e një personazhi me përmasa mbarë kombëtare, lë një shije jo të mirë tek populli kuqezi që e deshi aq shumë. 

Foto nga përcjellja e Gëzim Krujës


1364
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI