Llogaria ime
Veriu Portal
Revista

1 milion euro Kombëtares, si 1 milion shpulla për të varfërit
Publikuar me 23 Qer 2016

1 milion euro Kombëtares, si 1 milion shpulla për të varfërit

Prifti katolik Gjergj Meta ka reaguar në rrjetete sociale lidhur me festimet dhe vendimin e qevërisë për ta shpërblyer me 1 mln euro kombëtaren e futbollit, për eliminimin e saj nga Euro 2016!

“Po mirë, Çelësin kush e mban? Apo do t’i bëjnë nga një çelës kopil gjithë Kombëtares?!

Pastaj ai aplikimi për pasaportë diplomatike, një perlë diplomatike.

Delir dhe Tepri!

Sidomos tepri është shpërblimi 1 milion eurosh. Si t’i japësh 1 milion shpulla varfërisë së shqiptarëve…

Kemi bërë të gjithë humor e tifozllik këto ditë, por kur është tepër është tepër…”.


951
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI