Llogaria ime
Veriu Portal
KATAR 2022
>> Kreu Sport->KATAR 2022
Ndeshje në pritje për t'u luajtur
nr. Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
Ska ndeshje te tjera!

Grupi A
Skuadra-Gola+GolaPikë
Hollandë-157
Senegal-456
Ekuador-344
Katar-710

Grupi B
Skuadra-Gola+GolaPikë
Angli-297
SHBA-125
Iran-743
Uells-611

Grupi C
Skuadra-Gola+GolaPikë
Argjentinë-256
Poloni-224
Meksikë-324
Arabia Saudite-533

Grupi D
Skuadra-Gola+GolaPikë
Francë-366
Australi-436
Tunizi-114
Danimarkë-311

Grupi E
Skuadra-Gola+GolaPikë
Japoni-346
Spanjë-394
Gjermani-564
Kostarikë-1133

Grupi F
Skuadra-Gola+GolaPikë
Marok-147
Kroaci-145
Belgjikë-214
Kanada-720

Grupi G
Skuadra-Gola+GolaPikë
Zvicërr-346
Brazil-136
Kamerun-444
Serbi-851

Grupi H
Skuadra-Gola+GolaPikë
Portugali-466
Korea e Jugut-444
Uruguaj-224
Ganë-753