Llogaria ime
AOL Portal
KATAR 2022
18 Dhj 2022
ORA: 16:00

Gr./Faza Finale

Francë
Argjentinë

>> Kreu Sport->KATAR 2022->Ndeshjet e skuadres: Argjentinë
Ndeshjet e skuadrës: Argjentinë
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.22 Nen 2022 - 11:00C
Argjentinë 1-2 Arabia Saudite
2.26 Nen 2022 - 20:00C
Argjentinë 2-0 Meksikë
3.30 Nen 2022 - 20:00C
Poloni 0-2 Argjentinë
4.03 Dhj 2022 - 20:001/8
Argjentinë 2-1 Australi
5.09 Dhj 2022 - 20:001/4
Hollandë 2-2 Argjentinë
6.13 Dhj 2022 - 20:001/2
Kroaci 0-3 Argjentinë
7.18 Dhj 2022 - 16:00Finale
Francë - Argjentinë

Të gjitha ndeshjet e Grupit Finale

n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.22 Nen 2022 - 11:00C
Argjentinë 1-2 Arabia Saudite
2.22 Nen 2022 - 17:00C
Meksikë 0-0 Poloni
3.26 Nen 2022 - 14:00C
Poloni 2-0 Arabia Saudite
4.26 Nen 2022 - 20:00C
Argjentinë 2-0 Meksikë
5.30 Nen 2022 - 20:00C
Poloni 0-2 Argjentinë
6.30 Nen 2022 - 20:00C
Arabia Saudite 1-2 Meksikë
7.03 Dhj 2022 - 16:001/8
Hollandë 3-1 SHBA
8.03 Dhj 2022 - 20:001/8
Argjentinë 2-1 Australi
9.04 Dhj 2022 - 16:001/8
Francë 3-1 Poloni
10.04 Dhj 2022 - 20:001/8
Senegal 0-3 Angli
11.05 Dhj 2022 - 16:001/8
Japoni 1-1 Kroaci
12.05 Dhj 2022 - 20:001/8
Brazil 4-1 Korea e Jugut
13.06 Dhj 2022 - 16:001/8
Marok 0-0 Spanjë
14.06 Dhj 2022 - 20:001/8
Portugali 6-1 Zvicërr
15.09 Dhj 2022 - 16:001/4
Kroaci 1-1 Brazil
16.09 Dhj 2022 - 20:001/4
Hollandë 2-2 Argjentinë
17.10 Dhj 2022 - 16:001/4
Marok 1-0 Portugali
18.10 Dhj 2022 - 20:001/4
Francë 2-1 Angli
19.13 Dhj 2022 - 20:001/2
Kroaci 0-3 Argjentinë
20.14 Dhj 2022 - 20:001/2
Francë 2-0 Marok
21.18 Dhj 2022 - 16:00Finale
Francë - Argjentinë
Lajme nga Sporti
Kalendari i grupeve te KATAR 2022
Grupi A
Skuadra-Gola+GolaPikë
Hollandë-157
Senegal-456
Ekuador-344
Katar-710

Grupi B
Skuadra-Gola+GolaPikë
Angli-297
SHBA-125
Iran-743
Uells-611

Grupi C
Skuadra-Gola+GolaPikë
Argjentinë-256
Poloni-224
Meksikë-324
Arabia Saudite-533

Grupi D
Skuadra-Gola+GolaPikë
Francë-366
Australi-436
Tunizi-114
Danimarkë-311

Grupi E
Skuadra-Gola+GolaPikë
Japoni-346
Spanjë-394
Gjermani-564
Kostarikë-1133

Grupi F
Skuadra-Gola+GolaPikë
Marok-147
Kroaci-145
Belgjikë-214
Kanada-720

Grupi G
Skuadra-Gola+GolaPikë
Zvicërr-346
Brazil-136
Kamerun-444
Serbi-851

Grupi H
Skuadra-Gola+GolaPikë
Portugali-466
Korea e Jugut-444
Uruguaj-224
Ganë-753