Jump to content
Veriu Forum

arb

Antare
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by arb

 1. Per te gjithe eshte e nevojshme te besojme diku,Zot a po e pa njohura eshte ajo e njejta eshte. Per gjdo gje qe nuk njohim a po nu zgjithim vete e lejme diku, tek Zoti. Pse kure ndiehemi keq i therrasim ATIT dhe kure jami mire as qe na bie ndermend as per emrin e Tije. Pra si'c e shikoni kemi nevoje te mbeshtesim te pa njohuren diku,tek Aij. .
 2. Per sa i perket kesaj qeshtje,po ju citoj nje thenje te Iraklitu.Kure e pyeten disa njerez,i thane Ju si filosof qe jeni dhe dini gjdo gje a nuk na thua se c'mendim keni per zotat e Olimpit, dhe ai u pergjigj <PER SA I PERKET ZOTAVE NUK JAM NE GJENDJE TE KRIJOJ NJE MENDIM TE QARTE, SE ME PENGON PADITURIA QE KAM DHE CIKLI I SHKURTER I JETES SE NJERIUT> Pra sic e shikoni te dashur lecues edhe ai qe ishte filosof e shikonte te pa mundur per tu marre me fene me gjithse besonte. Do te mbetet gjithmone nje pyetje pa pergjigjie
 3. arb

  URIME...

  urime te gjitheve ju qe uroni njeritjetrin
 4. arb

  Dhuna ndaj grave

  jo ne asnje menyre nuk duhet te ndodh nje gje e tille se pse po perdore dhunen ndaj femres dote thote pazotesi te burrit per te bindur gruan me anen e logjikes. Por nga ana tjeter duhet pranuar si nje dukuri e qenjes njerzore,eshte ajo qe thone <lufta e unitetit dhe i foces se dy te kundertave> pra edhe kjo dukuri duhet te ndodh se pse po nuk do ndodhte nuk do replikoja ne kete moment me ju,pra nga ana <filozofike>pra si pasoj e domozdoshme per te vertetuar se jemi shoqeri njerzore pavarsisht kundershtimit personal te timit ndaj kesaj dhe shum te tjerave censurive reale ne shoqeri dhe ne bote.
 5. arb

  Dhuna ndaj grave

  jo ne asnje menyre nuk duhet te ndodh nje gje e tille se pse po perdore dhunen ndaj femres dote thote pazotesi te burrit per te bindur gruan me anen e logjikes. Por nga ana tjeter duhet pranuar si nje dukuri e qenjes njerzore,eshte ajo qe thone <lufta e unitetit dhe i foces se dy te kundertave> pra edhe kjo dukuri duhet te ndodh se pse po nuk do ndodhte nuk do replikoja ne kete moment me ju,pra nga ana <filozofike>pra si pasoj e domozdoshme per te vertetuar se jemi shoqeri njerzore pavarsisht kundershtimit personal te timit ndaj kesaj dhe shum te tjerave censurive reale ne shoqeri dhe ne bote.
×
×
 • Create New...