Llogaria ime
Veriu Portal
Arti mikenes

arti i mikenes qka esht


Përgjigjet (2)

Përgjigjur: Shtunë, 19 Mars 2016  
Arti miken i perket periudhes 1500-1200 para krishtit dhe njihet si periudha e avancuar bronxit qe karakterizohet nga fortesat dhe arkitektura e varreve.
Përgjigjur: Hënë, 21 Mars 2016  
Qytetrimi Kreto-minoik e mori emrin nga mbreti Minos, me pas, me 1400 p.K, dhe u pervetesua nga ai mikenas, qyteti pallat. Midis vitit 2000 dhe 1500 p.K u ndertuan ne ishullin e Kretes pallate te medha, qe ishin rezidenca te sovranit dhe te oborrit te tij.

Të Ngjashme
Posta
dua te blej dicka ne ebay dhe nuk nevojitet karte krediti,vetem adresa,emaili,emri etj.Kur te shkoj ta marr pakon ne poste,duhet ta marr vete apo duhet te jete nje me i rritur ose nje familjar,pasi... (1) Përgjigje
Huazimet e masmedias
huazimet e masmedias ne gjuhen shqipe. historiku i tyre, disa shembuj te huazimeve ne media, dhe nga jane marre (0) Përgjigje
Cfar esht aw snap
si mund ta heq aw snap pasi nk hapet google chrome (1) Përgjigje
Cka eshte proza
cka eshte proza si behet ajo me jep disa proza per 7 dhe 8 Marsin (0) Përgjigje
Me pelcen porrno
Gjej dot pun ne porno jam 29 vjec (0) Përgjigje
Kombetarja
Kush fiton sot dhe cili eshte rezultati (1) Përgjigje
Radiatori eshte i ndertuar nga:
Kimia-Klasa e 7-Mesimi Substancat kimike dhe klasifikimi i tyre (0) Përgjigje
Hena
kam deshire te shikoje nje ulje ne hene online (0) Përgjigje
A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben
A ka grua ne diten e sodit qe smundet te bej pun (0) Përgjigje