Llogaria ime
Veriu Portal
Posta

dua te blej dicka ne ebay dhe nuk nevojitet karte krediti,vetem adresa,emaili,emri etj.Kur te shkoj ta marr pakon ne poste,duhet ta marr vete apo duhet te jete nje me i rritur ose nje familjar,pasi un jam 12 vjec


Përgjigjet (1)

Përgjigjur: Shtunë, 27 Maj 2017  
Zakonisht ne ebay blihet me karte krediti po nese shitesi ofron opsionin "pagese ne dore kur ju dorezohet pakoja" mund ta terhiqni vete me nje dokument identifikimi me vete (pasaporte ose karte identiteti), plus parate qe nevojiten per pagesen. Ju kujtoj qe per pakot qe vine nga jashte mund t'ju duhet te paguani edhe doganen.
Të Ngjashme
Huazimet e masmedias
huazimet e masmedias ne gjuhen shqipe. historiku i tyre, disa shembuj te huazimeve ne media, dhe nga jane marre (0) Përgjigje
Cfar esht aw snap
si mund ta heq aw snap pasi nk hapet google chrome (1) Përgjigje
Cka eshte proza
cka eshte proza si behet ajo me jep disa proza per 7 dhe 8 Marsin (0) Përgjigje
Me pelcen porrno
Gjej dot pun ne porno jam 29 vjec (0) Përgjigje
Kombetarja
Kush fiton sot dhe cili eshte rezultati (1) Përgjigje
Radiatori eshte i ndertuar nga:
Kimia-Klasa e 7-Mesimi Substancat kimike dhe klasifikimi i tyre (0) Përgjigje
Hena
kam deshire te shikoje nje ulje ne hene online (0) Përgjigje
A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben
A ka grua ne diten e sodit qe smundet te bej pun (0) Përgjigje
Iliret
Kush jan iliret (1) Përgjigje