Llogaria ime
Veriu Portal
Cfar esht aw snap

si mund ta heq aw snap pasi nk hapet google chrome


Përgjigjet (1)

Përgjigjur: Mërkurrë, 19 Prill 2017  
"AW SNAP" tregon se Chrome nuk hapet pasi ka probleme qe mund te jene te ndryshme. Probleme me Extention-s (shtesat) apo Plugin-s (module) apo nuk arrin te ngarkoje profilin me te cilin eshte regjistruar programi.

Ju propozoj nje zgjidhje por kjo do te varet nga aftesia e juaj me kompjuterin.

1. Shko tek Start-> Run... (shkruaj aty) "msconfig" dhe shtyp OK ose Enter

2. Pasi hapet dritarja "System configuration" shtyp tek tabela "Services"

3. Ne fund te dritares zgjidh "Hide all microsoft services" e mepas shtyp butonin "Disable all"

4. Siper tek dritarja kalo tek tabela "Start up" dhe hapni Task Manager edhe aty beni Disable te gjitha dhe mbylle me X

5. Tani tek System Configuration kliko Apply e mepas OK

6. Tani beni Restart kompjuterin tuaj

Kjo teknike njihet si "Clean restart" (ndezje e kompjuterit ne menyre te pastert pa asnje software qe e ndikon ate).

7. Pasi te ndizet kompjuteri juaj provoni te hapni Google Chrome

... nese kjo procedure funksionon ju lutemi te perseritni hapat e mesiperm duke riaktivizuar programet qe kemi dizaktivuar mepare.
Si meposhte...:

1. Shko tek Start-> Run... (shkruaj aty) "msconfig" dhe shtyp OK ose Enter

2. Pasi hapet dritarja "System configuration" shtyp tek tabela "Services"

3. Ne fund te dritares zgjidh "Hide all microsoft services" e mepas shtyp butonin "Enable all"

4. Siper tek dritarja kalo tek tabela "Start up" dhe hapni Task Manager edhe aty beni Enable te gjitha dhe mbylle me X

5. Tani tek System Configuration kliko Apply e mepas OK

6. Tani beni Restart kompjuterin tuaj
Komente (1)
g°n Kjo metode i pershtatet me shume Windows 8 e windows 10 por edhe versioneve te tjera vetem me ndryshimin se Task Manager ndodhet brenda tabeles System Configuration Mërkurrë, 19 Prill 2017
Të Ngjashme
Posta
dua te blej dicka ne ebay dhe nuk nevojitet karte krediti,vetem adresa,emaili,emri etj.Kur te shkoj ta marr pakon ne poste,duhet ta marr vete apo duhet te jete nje me i rritur ose nje familjar,pasi... (1) Përgjigje
Huazimet e masmedias
huazimet e masmedias ne gjuhen shqipe. historiku i tyre, disa shembuj te huazimeve ne media, dhe nga jane marre (0) Përgjigje
Cka eshte proza
cka eshte proza si behet ajo me jep disa proza per 7 dhe 8 Marsin (0) Përgjigje
Me pelcen porrno
Gjej dot pun ne porno jam 29 vjec (0) Përgjigje
Kombetarja
Kush fiton sot dhe cili eshte rezultati (1) Përgjigje
Radiatori eshte i ndertuar nga:
Kimia-Klasa e 7-Mesimi Substancat kimike dhe klasifikimi i tyre (0) Përgjigje
Hena
kam deshire te shikoje nje ulje ne hene online (0) Përgjigje
A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben
A ka grua ne diten e sodit qe smundet te bej pun (0) Përgjigje
Iliret
Kush jan iliret (1) Përgjigje