Llogaria ime
Veriu Portal
Lifestyle
 • Mbi-pesha e palidhur me te ushqyerit
  Mbipesha është bërë një problem gjithëbotëror.  Shumë nga ne mendojnë se shkaku i saj është i thjeshtë, të ngrënët e ...
 • Stresi emocional, shkaktar i belbëzimit tek femijët
  Një raport i kohëve të fundit tregon se fëmijëve që e kanë më të vështirë të përballojnë stresin emocional, shpesh u mbahet goj...
 • Ndikimi i duhanit tek femijet
  Pirja e duhanit ka të ngjarë se prek si vetë personin dhe ata që rrijnë pranë, në këtë rast fëmijët. Dhe kjo nuk është diçka ...
 • Geni i jetegjatesise
  Shkencëtarët thonë se janë tepër optimistë rreth një eksperimenti në laborator i cili ka treguar se jeta e kafshëve mund të zgjatet. Gjithkush mund...
 • Vera, pija me te cilen duhet te kemi kujdes
  Një sintezë objektive për rolin e verës në të ushqyer ose për kufijtë e një sigurie absolute dhe bile deri në një avantazh të mundshë...
 • Qorre per 25 vjet, nje infarkt i kthen shikimin
  “Jo gjithmonë e keqja vjen për keq”. Për të konfirmuar këtë shprehje të vjetër është historia e Joyce Urch, një 74 vjeçare...
 • Alergjia: Evitoni puthjen e vdekjes
  I dashuri i Christina Desfroges kishte ngrene nje sanduic me gjalp kikirikesh nente ore me pare dhe shkaku i vdekjes se te dashures se tij ishte sepse ajo ishte alergjike ndaj kikirikeve. Te kesh n...