Llogaria ime
AOL Portal
Lajme
Zbulohet skenari/ Plan për eleminimin e 3 deputetëve shqiptarë në Maqedoni

Një ish-funksionar i Qeverisë me ndihmën e shërbimeve të një vendi fqinj ka planifikuar likuidimin e tre deputetëve shqiptarë të Parlamentit të Maqedoni, jozyrtarisht mëson Plusinfo.

Qëllimi i këtij atentat ishte që vendi të futet në tensione të ashpra ndëretnike dhe të krijoheshin kushte për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme, transmeton Ina.

Plani do të ishte realizuar në një protestë gjithëpopullore, që do të ishte shkas për të realizuar sulmin dhe në këtë rast ato që do te akuzoheshin do te ishin turmat.

Një skenar për likuidim, ishte nata e 27 prillit, kur për vdekje u rrah kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela.

Përditësuar me 04 Maj 2017

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin