Llogaria ime
Veriu Portal
Lajme
Vizat, Ambasada e SHBA jep një lajm të mirë për aplikuesit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës duket se vijojnë të krijojnë lehtësi për njerëzit që shprehin dëshirën për të vizituar vendin e tyre.

Sot ka ardhur një lajm i mirë për të gjithë ata që kanë në plan të vizitojnë si tursitë Amerikën.

Përmes një njoftimi në rrjetin social Facebook, Ambasada Amerikane në Tiranë njofton se sot ka hequr garancinë e sponsorit për të gjithë  aplikantët  për vizë turistike.

 “Ja dhe këshilla mbi vizat për këtë javë: nuk na duhet garancia nga sponsori kur aplikoni për vizë turistike (e kategorisë B1/B2) – kështu që lëreni garancinë në shtëpi! Jemi në pritje të bashkëbisedimit me ju sot dhe përgjatë javës!”­ nënvizon Ambasada.

Përditësuar me 03 Mar 2017

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin