Llogaria ime
Veriu Portal
Lajme
SHBA numër rekord vdekjesh për koronavirus. 1500 viktima në 24 orë

Rekord i ri i trishtë për Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku sipas të dhënave nga Universiteti Johns Hopkins 1,480 viktima për koronavirus në 24 orë.

Në total, ka pasur 7.157 vdekje që nga përhapja e pandemisë në vend, përfshirë 3,000 në New York. Rastet e konstatuara në të gjithë vendin janë 277.965, personat e shtruar në spitale janë 9.863.

Përditësuar me 04 Pri 2020

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin