Llogaria ime
AOL Portal
Lajme
Kursi i këmbimit, Euro në pikiatë

Monedha vendase, Leku, është forcuar në nivele të pazakonta ndaj Euro-s.

Prej disa ditësh, një euro këmbehet në pikat e këmbimit valutor me 135.6 lekë.

Ky është niveli më i ulët i shtatë viteve të fundit dhe që tejkalon çdo efekt sezonal.

Krahas agjentëve të këmbimit valutor, edhe ekonomistët, vlerësojnë se kjo po vjen nga disa faktorë të jashtëm e të brendshëm, të kombinuar së bashku.

Zgjedhjet në Amerike janë një arsye e cila është ndier kudo.

Por nuk përjashtohen edhe zhvillime të tjera të tregtisë informale të paligjshme siç është shit-blerja e lëndëve narkotike e cila këtë vit ka qenë e madhe.

Përditësuar me 22 Nen 2016

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin