Llogaria ime
AOL Portal
Lajme
Kritikoi ministren e Kulturës, shkarkohet drejtori i Muzeut Kombëtar

Shkarkohet drejtori i Muzeut Kombëtar, Melsi Labi.

Shkarkimi i Melsi Labit vjen pas akuzave që ai bëri ndaj Ministres Mirela Kumbaro, se nuk mbështet Muzeun Kombëtar, por muzetë privatë.

Melsi Labi u emërua drejtor i Muzeut në 14 nëntor 2013, por u shkarkua sot. Melsi Labi, është vëllai i Iljaz Labit që ndodhet në burg për korrupsion.

Çfarë tha Labi pak ditë më parë:

“Buxheti për 2017 nuk ka dale ende, por pritet të jetë 13 ose 14 milion lekë të reja. Ndërkohë nevojat e menjëhershme të Muzeut, për 70 milion lekë të reja minimale. Na kanë futur në një betejë për mbijetesë.

Ndërkohë harxhohen miliona euro në hapjen e muzeveumeve  si Bunkarti etj, ku privati merr lekët dhe i fut në xhep. Ndërsa këto pasuri kombëtare që i kemi, nuk i ruajmë.

Është detyrë e Ministrisë ta mbajë Muzeun, sepse janë lekët e taksapaguesvë”, u shpreh ai për dritare.net.

Përditësuar me 07 Shk 2017

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin