Llogaria ime
Veriu Portal
Lajme
Koronavirus, Italia mbyll të gjitha

Italia po perjeton dite te veshtira ne perballimin e situates se krijuar nga koronavirus ku i kane kushtuar shume jete njerezish.

Ne nje konference te jashtezakonshme, sonte, kryeministri italian Giusepe Conte ka njoftuar masat e reja qe ka ndermarre qeveria pasi numeri i te infektuarve dhe vdekjeve nuk po ndalet.

Masat e reja perkojne me mbylljen totale te te gjitha aktiviteteve qe nuk kane lidhje me ato jetike per vendin, duke lene te hapur vetem, supermarketet, farmacite, bankat dhe vetem ato qe kane lidhje me gjerat elementare te jeteses.

Italia tashme eshte futur ne nje krize te thelle shendetsore dhe u ka bere thirrje te gjithe mjekeve ku do qe ndodhen qe te vine dhe te ndihmojne ne zonat me kritike te vendit.

Përditësuar me 21 Mar 2020

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin