Llogaria ime
Veriu Portal
Lajme
Gripi ben kerdine ne shqiperi, 15 te prekur ne jave

Qindra fëmijë kanë marr ndihmë mjekësore si pasojë e prekjes nga viroza dhe gripi stinor në urgjencën e Pediatrisë në QSUT.

Mbyllja e poliklinikave me rastin e Vitit të Ri ka shkaktuar fluks në urgjencën pediatrie duke bërë që numri i vizitave në 24 orë të kalojë 400 fëmijë.

Mjekët pediatër, thonë se ndryshe nga viti i shkuar ky grip lë koplikacione për të vegjlit.

Të prekur në masë nga gripi dhe virozat janë edhe moshat e rritura. Në të gjithë vendin numri i të prekurve nga virozat e stinës dhe gripit, ka shkuar në afro 15 mijë në javë.

Sipas ekspertëve të shëndetit publik janari dhe shkurti njihen si dy muajt me numrin më të lartë të të sëmurëve nga virozat dhe gripi.

Përditësuar me 02 Jan 2017

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin