Llogaria ime
AOL Portal
Lajme
Basha zbulon planin, PD kërkesë Kolegjit për të rrëzuar 18 Qershorin

Partia Demokratike e ka gati skenarin për bllokimin e zgjedhjeve të 18 qershorit.

Gjatë fjalës së tij nga cadra e protestës, kryedemokrati Basha njoftoi hapin e radhës që do të bëjë të pamundura zgjedhjet pa opozitën.

“Kolegji Zgjedhor do ballafaqohet së shpejti me kërkesën për të hedhur poshtë 18 Qershorin dhe listat e paligjshme. Do ti japë një shans republikës së vjetër ta përfundojë misionin e saj përmes negociatave. Nëse Kolegji përmes presioneve dhe zhageve vendos ti thotë shqiptarëve se rrëzon këtë kërkesë, Kolegji do të merret përpara nga Bashkimi i Republikës së Re”- tha Basha.

Përditësuar me 10 Maj 2017

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin