Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Ftesa për seks mbush sallën e Teatrit Kombëtar

Recommended Posts

Ka mjaftuar vetëm ftesa “Hajde të bëjmë seks”, që salla 2 e Teatrit Kombëtar të mbushej plot, deri dhe korridoret ku njerëzit qëndronin në këmbë e një pjesë tjetër që kishin mbetur jashtë tentonin të hynin, por pa sukses. Pjesa e vënë në skenë nga Elma Dorezi, në fakt nuk kishte seks, edhe pse ftesa bëhej, por përmes seksit autori i kësaj vepre, rusi Valentin Krasnogorov kishte bërë një zbërthi...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=2653

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...