Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Vatikan, Papa therret ne mbledhje te jashtezakonshme 100 Kardinale

Recommended Posts

Papa Benedikti XVI do të organizojë një takim të rrallë ku do të marrin pjesë mbi 100 kardinalë nga e gjithë bota, për të diskutuar mbi politikën e kishës.Gjithashtu, skandali i abuzimeve seksuale dhe shqetësimi për përndjekjen e të krishterëve në disa vende të botës do të jenë në axhendë. Kardinalët do të diskutojnë edhe për vendimin për të ftuar priftërinjtë dhe peshkopët e pakënaqur anglikan...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=2651

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...