Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: "Ceshtja Gërdeci" Gjykata: jo lirimit për Delijorgjin dhe Pinarin

Recommended Posts

Është hedhur sot poshtë kërkesa për lirimin nga burgu për dy të pa ndehur në procesin gjyqësor për Gërdecin.Vendimi është marrë nga gjyqtarët e Gjykatës së Shkallës së Parë, pas kërkesës së avokatëve të cilët pretenduan se kishin skaduar afatet kohore të qëndrimit në paraburgim. Avokatët kërkuan lirim nga burgu për Mihal Delijorgjin dhe për Ylli Pinarin. “Ka kaluar 1 vit e 4 muaj dhe nuk ka një...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=...w&iden=2384

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...