Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: "Kosova e gatshme për bisedime teknike"

Recommended Posts

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Ramë Manaj i ka thënë BBC-së se Prishtina zyrtare është e gatshme të hyjë në bisedime teknike me Beogradin. Por zoti Manaj tha se qeveria ende nuk ka marrë ftesë për takim me palën serbe. Komentet e tij u bënë pas njoftimeve se UNMIK-u ka ftuar palën kosovare dhe atë serbe që të bisedojnë gjatë kësaj jave në Prishtinë në nivel ekspertësh për mbrojtjen e trashëgim...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=...w&iden=1135

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...