Jump to content
Veriu Forum

Burimm

Antare
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Po aty ku fantazia eshte e fort dhe ke deshir te bejsh qef afektiv @kurse per mu ishte vendi ma interesant ne UNIVERISTET@ "
  2. Po aty ku fantazia eshte e fort dhe ke deshir te bejsh qef afektiv @kurse per mu ishte vendi ma interesant ne UNIVERISTET@ "
  3. Po aty ku fantazia eshte e fort dhe ke deshir te bejsh qef afektiv @kurse per mu ishte vendi ma interesant ne UNIVERISTET@ "
×
×
  • Create New...