Llogaria ime
Veriu Portal
Lifestyle
 • Historia e profilaktikeve
  Ceshtja etike shkon deri ne keshillin pontifik te Vatikanit per shendetin. Edhe pse nje arsye te thjeshte te ndalimit te perdorimit te prezervativeve ne ciftet e martuara qe lejohej vetem nese njer...
 • Seksi bën mirë për shëndetin!
  Seksi bën mirë për shëndetin! Ja një motiv më shumë, për të intensifikuar jetën tuaj seksuale. Ekspertët thonë se bën mirë p&eu...
 • Cybersex apo jo
  "Anketat kane treguar se nente per qind e lundruesve neper internet e perdorin kete mjet per motive seksuale dhe 32 per qind e perdorin per komunikime seksuale. "Chat"-et erotike apo takimet neperm...
 • Cilat dhe c'fare jane zonat erogjene tek trupi i njeriut
  Jane ato pjese te trupit te cilat jane vecanerisht te ndjeshme ndaj stimulimeve seksuale. Per meshkujt: zona erogjene kryesore eshte penisi, por teper erogjene eshte edhe goja, gjuha dhe gishtat e ...
 • Mberrijne per here te pare "Sutjenat termike"
  Kush eshte miku me i mire i femrave? Per shume femra te intervistuara, jane sutjenat. I cfare do lloji qofte ai apo i cfaredo dimaensioni qofte: trekendesh, me ballakon, push-up, apo per te evituar...
 • Lady Condom: prezervativi i femrave qe nuk njihni
  Mberrin ne europe prezervativi per femrat.Domunique, Femy, Reality, Lady Condom: shume emra vetem per nje produkt deri tani i panjohur qe sapo ka kaluar me sukses fazen eksperimentale. I gjate 17 c...
 • Pika "G": Sa dime rreth ketij misteri per meshkujt
  Kishit degjuar ndonjehere per piken "G"? Po ta marrim si dicka qe na eshte trasheguar nga kultura shqiptare me siguri do te thoshim "Jo" por, ja qe ne ditet e sotme trafiku i informacionit qe marri...
 • Origjina e botes ... erosi dhe ndarjet kohore nder shekuj
  Nje nga antidodat e verteta per ankthin njerezor qe kap te qenurit te vetedijshem per nje vdekje te pashmangshe eshte gezimi erotik. Erosi nje hyjni e lashte, hyjni e Dashurise, eshte nje Zot kriju...