Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
g°n

Euro e ndryshon ekonomine shqiptare?

Recommended Posts

ketu jam pak jashte fushes sime pasi duhet nje ekonomist per te shpjeguar nje kalim te tille por duke pare te shkuaren hell zaret e them se shqiperia do te kete vetem permiresim me hyrjen e "euro-s" pasi te gjitha vendet qe ekonomikisht ishim me keq se te tjera me hyrjen e "euro-s"ne fuqi u pasuruan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problemi qendron ketu.

Shqiperia importon shume dhe eksporton pak. Importi ka bere qe cmimet ne shqiperi te rriten. Produktet shiten me nje cmim qe permbledh lenden e pare, fabrikimin, punen dhe ajo qe shqiptaret e paguajne shtrenjt transportin edhe ne fund shtesen qe i behet cmimit nga ana e (magazinuesi -> Shumica -> shitesi i fundit...) shitesve, ri-shitesve .... deri ne doren tone.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

une personalisht besoj se eshte keq per popullin ,e mire per tregtaret !

 

euro shkaterron teresisht ekonomin Shqitare per mendimin tin !

the zonat (shtetet )e euros sdo e pranonin 1 gje te tille te ndodhe !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...