Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Importi i plehrave, protestë te Kryeministria

Recommended Posts

Dhjetëra qytetare u mblodhën sot për të kundershtuar importin e plehrave sipas një vendimi të qeverisë që parashikon që mbetjet të importohen për qëllime përdorimi, riciklimi dhe përpunimi.Përfaqësues të Grupimit Qytetar i bënë thirrje sot qeverisë që të kthejë mbrapsht vendimin e miratuar për mbetjet pasi kjo do të sihte shkatërrim sipas tyre për Shqipërinë. Drejtues te protestes thane se kjo ...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=2655

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...