Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Defekt në linjën e Komanit, Tirana dy ditë pa energji elektrike

Recommended Posts

Në ditën e dytë radhazi, disa lagje të Tiranës janë pa energji elektrike, si pasojë e defekteve dhe remonteve që po bën operatori i sistemit të shpërndarjes. Kështu, zona e Tiranës së re, qytetit të Nxënësve, Komuna e Parisit dhe blloku e banimit deri në afërsi t ëish-palateve Agimi në Tiranë, prej të mërkurës janë pa energji elektrike. Për disa orë, mbrëmjen e të mërkurës, energjia elektrike u...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=2647

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...