Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Moti, Të ftohtit vjen me fundin e nëntorit (parashikimi per netor-dhjetorin)

Recommended Posts

Meteorologët e rajonit parashohin se më 22 nëntor do të mbajë kohë e thatë. Temperaturat e mëngjesit do të sillen nga 9 deri në 13 gradë, kurse ato të ditës ndërmjet 18-22 gradë Celsius.Pas kësaj date parashihet se do të vijnë ditë më të freskëta dhe rënie temperaturash. Temperaturat e ditës do të sillen ndërmjet 5 e 10 gradësh, kurse nga fundi i nëntorit madje ndërmjet 3 e 5 gradëve.Gjatë pjes...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=2645

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...