Llogaria ime
Veriu Portal
Gjermania

Per qfar arsye Gjermani ka vetem nje port detar dhe nje lumor ?


Përgjigjet (0)

Të Ngjashme
Detyre matematikore
pika A[6,-2] ndodhet ne grafkun e funksionit a] y=-_1 x b]y=3x c] y=-3x d]y=+2 3 rrethoni pergjigjen e sakte. (0) Përgjigje
Detyra matematikore
a mund te mi zgjillni keto rrethi me rreze 10cm hapet duke formuar nje hark rrethi me rreze 25cm.Gjeni ne grade te ketiju harku. (1) Përgjigje
Gjeologi
Cfare do te thote antiklinale (1) Përgjigje
Ligjerim libror
ligjerim libror a mund te me beni nje tekst te shkurter ju lutem me ligjerim libror ju lutem (0) Përgjigje
perse nuk po bie shi si me par
perse nuk po bie shi si me pare (1) Përgjigje
si do te jet moti ne vitin 2014 dimrit
si do te jete moti ne vitin 2014 dimrit (0) Përgjigje
botanika
nje fenomen ritmik qe ndodh cdo rreth 24 ore eshte nje:cikel fazor ditorcikel cikardianore fiziologjikefotoperiodizem (1) Përgjigje
gjeografi
sa eshte shpejtesia e levizjes perparuse drejte bregut e valve te cunamit (1) Përgjigje
Moti
A bon me dit se moti i së merkures si mun të jetë... (0) Përgjigje
moti ne shkoder
si eshte moti ne shkoder (0) Përgjigje