Llogaria ime
AOL Portal
botanika

nje fenomen ritmik qe ndodh cdo rreth 24 ore eshte nje:
cikel fazor ditor
cikel cikardian
ore fiziologjike
fotoperiodizem


Përgjigjet (1)

Përgjigjur: Enjte, 25 Korrik 2013  
cikel cikardian besoj qe ka lidhje me mjeksine.
Psh Cikli cikardian i ores biologjike te njeriut qe tregon fazat gjate 24 oreve te trupit te njeriut.
Të Ngjashme
Detyre matematikore
pika A[6,-2] ndodhet ne grafkun e funksionit a] y=-_1 x b]y=3x c] y=-3x d]y=+2 3 rrethoni pergjigjen e sakte. (0) Përgjigje
Detyra matematikore
a mund te mi zgjillni keto rrethi me rreze 10cm hapet duke formuar nje hark rrethi me rreze 25cm.Gjeni ne grade te ketiju harku. (1) Përgjigje
Gjeologi
Cfare do te thote antiklinale (1) Përgjigje
Ligjerim libror
ligjerim libror a mund te me beni nje tekst te shkurter ju lutem me ligjerim libror ju lutem (0) Përgjigje
perse nuk po bie shi si me par
perse nuk po bie shi si me pare (1) Përgjigje
Gjermania
Per qfar arsye Gjermani ka vetem nje port detar dhe nje lumor ? (0) Përgjigje
si do te jet moti ne vitin 2014 dimrit
si do te jete moti ne vitin 2014 dimrit (0) Përgjigje
gjeografi
sa eshte shpejtesia e levizjes perparuse drejte bregut e valve te cunamit (1) Përgjigje
Moti
A bon me dit se moti i së merkures si mun të jetë... (0) Përgjigje
moti ne shkoder
si eshte moti ne shkoder (0) Përgjigje